Cum să descifrăm harta noastră interioară

ACT si Politon
17-06-2015
0 comentarii
Preluați frâiele destinului și aflați fascinantele personaje ale subconștientului, prin cartea Harta – Cum să găseşti magia şi sensul în povestea vieţii tale, un bestseller internațional al celebrei Colette Baron-Reid, un titlu ce vă va înmâna „bagheta magică” a propriei conștientizări pentru a putea începe viața ca o aventură minunată.

Harta nu este doar o carte, ci și o expediție profundă, o adevărată călătorie prin peisajele interioare ale sufletului și psihicului uman, pe care, dumneavoastră, cititorul, le va cerceta cu fascinaţia şi curiozitatea unui explorator. Veți întâlni ființele imaginare care dețin cheile înțelepciunii ascunse în subconștient: Vrăjitorul Conştientizării, Grădinăreasa Blajină, Colecţionara de Oase și spiritele terenului psihologic pe care îl traversați, care știu unde se găsește comoara din fiecare experienţă. Și veți afla cum să îl îmblânziți pe răutăciosul Spiriduş, care vă ţine captiv în vechile obiceiuri.  

 

Harta, ACT si Politon, Colette Baron-Reid 
 
Fiecare dintre aceste aspecte ale psihicului are o lecție şi fiecare reacționează la indicaţiile dumneavoastră, fiindcă veți descoperi că sunteți responsabil de propria hartă interioară. Mesajul esenţial oferit de Colette Baron-Reid este că nu trebuie să ne simțim pierduți sau dezorientați în aceste vremuri de transformare globală, nici să ne lăsăm influenţați de schimbările iluzorii. Harta ne invită să ne afirmăm plin de curaj puterea de a ne conduce călătoria, astfel încât să ne putem găsi sensul vieţii, prosperitatea adevărată şi bucuria.
Colette Baron-Reid - Călătorie prin chakre, Editura ACT și Politon Colette Baron-Reid este o celebră autoare de origine canadiană, ale cărei cărți și lucrări pe teme de dezvoltare personală și spiritualitate au ajuns bestseller-uri și au fost traduse în peste douăzeci și șapte de limbi. Cunoscută la nivel internațional, numită în top-ul 100 al celor mai influente persoane din lume în domeniul spiritual, în cei peste douăzeci de ani de experiență a consiliat clienți din peste treizeci de țări, a fost invitată în nenumărate emisiuni de succes, având chiar și propriile ei emisiuni, atât la radio cât și la televiziune (acum este gazda show-ului Messages from SpiritMesaje din partea spiritului). Pentru informaţii legate de seminare, cursuri intensive şi şedinţe private cu Colette, precum şi pentru descărcarea de documente originale legate de meditaţie, puteți vizita: www.colettebaronreid.com. • Vedeți și audiobookul Călătorie prin chakre, de Colette Baron-Reid, publicat de ACT și Politon în 2014, disponibil și în format MP3 pentru download  
 
 
Comentarii (0)

Scrie un comentariu