Puncte de recompensă ACT și Politon

 

Clienții actsipoliton.ro nu sunt doar clienți și atât. Sunt oamenii cărora noi dorim să le oferim cărți și audiobookuri de calitate. Sunt oamenii pe care dorim să îi răsplătim. Sunt prietenii noștri.

 

Astfel, am creat metoda prin care puteți comanda produse fără să plătiți cu bani, ci cu puncte.

 

Cum?

 

La achiziționarea oricărui produs publicat de Editura ACT și Politon primiți puncte de recompensă! Numărul de puncte diferă în funcție de valoarea produsului cumpărat. Acestea se acumulează și pot fi verificate în contul dumneavoastră de pe site.

 

Punctele de recompensă acumulate pot fi folosite ulterior pentru cumpărarea oricărui produs publicat de Editura ACT și Politon. Sub prețul produsului este afișat și prețul în puncte de recompensă.

 

! Achiziționarea produselor cu puncte de recompensă poate fi făcută doar de către utilizatorii înregistrați pe site. La comanda fără cont această metodă de cumpărare nu este disponibilă.

 

1 punct de recompensă = 1 RON

 

Spre exemplu, dacă un produs are prețul de 10 lei, atunci, de regulă, prețul său în puncte de recompensă este de 10 puncte. Odată ce ați cumpărat produsul vi se vor oferi alte puncte de recompensă pe care le puteți utiliza ulterior (punctele oferite variază în funcție de valoarea produsului/produselor cumpărat/cumpărate).

 

Cumpărați produse ACT și Politon – Primiți puncte!

Acumulați puncte – Cumpărați cu ele produse ACT și Politon.

 

 

Autentificați-vă, comandați, aplicați punctele. Punctele pot fi aplicate fie în secțiunea VEZI COȘUL, fie în secțiunea FINALIZEAZĂ COMANDA.

 

 

 

Prețul în puncte/Punctele acordate

 

 

 

Secțiunea VEZI COȘUL

 

 

 

Secțiunea FINALIZEAZĂ COMANDA

 

 

 

 

 

Comentarii (0)

Scrie un comentariu