Cartea audio „Reperul normalității”. Soluții practice de ieșire din cercul vicios al frustrărilor și dezamăgirilor pentru îmbunătățirea vieții romantice

Există o normalitate în rândul cuplurilor fericite? Cum se definește aceasta? sau Ce pași ar trebui să parcurgem dacă aspirăm spre această normalitate? sunt câteva din puținele întrebări la care antrenorul de wellness Chrisanna Northrup, împreună cu prof.dr. Pepper Schwartz, de la Universitatea Yale, și prof. dr. James Witte, de la Universitatea Harvard au încercat să găsească răspunsuri, lansând cel mai ambițios chestionar asupra relațiilor de cuplu realizat vreodată, materializat și sub formă de carte audio la Editura ACT și Politon.

 

Cu o durată de 9 ore și 30 de minute, în lectura  Gabrielei Bobeș această carte de dezvoltare personală și relațională  demonstrează cu argumente științifice, pe baza statisticilor, o problemă care a apărut datorită principiilor promovate de majoritatea campaniilor mass-media și anume că principalul aspect pe care bărbații îl caută într-o relație este sexul. Surprinzător, s-a aflat că ceea ce contează cu adevărat pentru aceștia este, de fapt, comunicarea. „Reperul normalității” este prima carte care oferă cititorilor o perspectivă din interior asupra relațiilor amoroase. De la impresionanta adoptare a atitudinii jucăușe și poznașe în dormitor, până la cauzele cu adevărat reale de deteriorare a relației și rolul jucat de prieteni, familie și copii. Partea cu adevărat folositoare a acestui volum este faptul că acesta sugerează soluții practice de ieșire din cercul vicios al frustrărilor și dezamăgirilor pentru îmbunătățirea vieții romantice.

 

Veți descoperi ce se întâmplă cu pasiunea pe măsură ce îmbătrânim, ce așteptări avem, de fapt, când vine vorba despre sex, factorii care declanșează conflictele în căsnicie, dar și detalii picante, precum surprinzătoarea popularitate a anumitor poziții sexuale, numărul mediu de săruturi în cadrul cuplurilor fericite și nefericite sau modalitățile însuflețite în care indivizii de vârste, sex și naționalități diferite își descriu „seara romantică de vis”. În mod esențial, sondajul pe baza căruia s-a realizat ”Reperul normalității” este diferit de alte studii, deoarece examinează multe aspecte ale comportamentului în relație, pe lângă activitatea sexuală.

 

Chrisanna Northrup este creatoarea și coautoarea cărții „Reperul Normalității” și este CEO-ul YOU Got Challenged! Inc., un program online personalizat, menit să motiveze și să inspire oamenii să își schimbe normalitatea într-una mai sănătoasă. Mamă a trei copii și angajată pe un post de full-time, Chrisanna Northrup a reușit să deslușească totuși secretul a ceea ce a insemnat petru ea echilibrul perfect pentru a-și atinge scopurile la care visase dintodeauna. Astfel a luat naștere YOU Got Challenged! Inc. după care a apărut și minunata sa carte.

 

Cumpărați cartea audio de aici

 

Descărcați varianța demo, gratuit, aici

 

Comentarii (0)

Scrie un comentariu