Atingerea cuantica 2.0: Noul Om | Richard Gordon | carte
Lipsă stoc Atingerea cuantică 2.0: Noul Om

Vă abonati și primiți CADOU 15% la prima comandă:

ACT si Politon
Tipuri de produseCarte tipărită
Format20 x 13 (cm), 329 pagini

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

text_captcha

Atingerea cuantică 2.0: Noul Om - Carte tipărită
Richard Gordon

Livrare prin curier rapid (GLS) in 24-48 ore

Taxa unică de transport este 15 lei

  • Producător: Adevar divin
  • Cod produs: gordon-978-606-8420-50-9
  • Disponibilitate: Lipsă stoc
  • 33,00 Lei
  • Fără TVA: 31,43 Lei

Prin intermediul tehnicilor şi exerciţiilor pe care le prezintă, această carte te poate ajuta să dobândeşti o înţelegere practică extinsă a realităţii fiinţei umane şi a potenţialului acesteia. Prin explorarea şi punerea în practică a acestor capacităţi, tu te vei transforma în ceea ce noi numim Noul Om, o persoană care trăieşte şi acţionează pe un nivel nou al realităţii, mai profund, mai expansiv şi mai dătător de satisfacţie. În plus, această carte te poate ajuta să dobândeşti o viziune nouă a felului în care fiecare om îşi poate trăi viaţa, transformând lumea în care trăieşte într-o realitate care depăşeşte cu mult ceea ce este acceptat la ora actuală, inclusiv natura umană aşa cum este înţeleasă ea în prezent. Fără să îi luăm în derâdere pe ceilalţi exploratori ai istoriei, noi numim această lume: Lumea Nouă.


Această carte este împărţită în patru părţi. Fiecare parte explorează Atingerea Cuantică 2.0 pe un nivel mai profund decât cele precedente, din ce în ce mai palpitant.


Mulţi autori de cărţi încep gradual, cu multe materiale introductive, astfel încât cititorii nu descoperă ideile centrale ale cărţii decât pe la mijlocul acesteia, înţelegând plenar mesajul cărţii abia după ce o termină de citit. Spre deosebire de aceste lucrări, fiecare cuvânt pe care îl vei citi în cartea noastră va fi inedit şi te va umple de entuziasm. În acest fel, starea de entuziasm pe care o vei simţi de la bun început nu va face decât să se amplifice de la o pagină la alta, atingând un punct culminant la sfârşitul cărţii, care te va ajuta să percepi lumea în care trăieşti cu alţi ochi. Nu avem nici cea mai mică îndoială că această călătorie pe care o parcurgem noi înşine te va cuceri, şi de-abia aşteptăm să ne ajungi din urmă. 


„Atingerea cuantică 2.0 vindecă în mod real! Această carte va schimba lumea! Ea ne aduce speranţa că în scurt timp umanitatea va putea înflori, nu doar supravieţui. Personal, integrez această învăţătură ca pe un protocol în practica mea.” – Prudence Hall, medic


Această carte redefineşte semnificaţia fiinţei umane. Prin câteva exerciţii simple, îţi vei descoperi şi vei începe să aplici uşor şi confortabil o serie de capacităţi vindecătoare de mult uitate sau necunoscute. Aceste capacităţi pot fi învăţate cu uşurinţă şi îţi permit să faci lucruri considerate imposibile de ştiinţa actuală.


Citind această carte, vei învăţa să obţii rezultate concrete prin focalizarea şi amplificarea iubirii tale. Iubirea nu este o simplă reacţie electrochimică în interiorul creierului sau un sentiment pe o felicitare. Ea este o energie reală şi tangibilă care acţionează şi transformă lumea exterioară. Iubirea ta este nepreţuită. Ea poate accelera procesul de vindecare, poate reduce durerea, poate opera dincolo de timp şi de spaţiu şi poate face multe altele.


Această carte pune la îndoială prezumţia ştiinţifică fundamentală potrivit căreia starea noastră interioară nu poate influenţa direct realitatea fizică exterioară. La ora actuală putem demonstra cu uşurinţă şi vizibil că iubirea şi conştiinţa influenţează materia. Noi nu suntem nişte simpli roboţi biologici sofisticaţi, ci fiinţe capabile de iubire care influenţează lumea exterioară într-o manieră profundă, iar limitele noastre nu sunt cunoscute. Dacă vom înţelege acest lucru, noi ne vom putea transforma, devenind Oameni Noi.


Toată lumea îşi doreşte un viitor plin de compasiune. Cartea de faţă ne prezintă instrumentele prin care putem transforma acest vis în realitate. Haideţi să o facem împreună. 

„Atingerea cuantică 2.0 este o medicină energetică autentică. Această tehnică este revoluţionară şi este foarte uşor de învăţat. Am văzut cu ochii mei rezultatele imediate pe care le produce. Când aceste informaţii vor deveni cunoscute la scară globală, vom experimenta cu toţii un declin major al bolilor pe Pământ.” – Howard Elkin, doctor în medicină

„AC2 poate schimba întreaga lume, dar şi felul în care o privim noi. Această carte conferă putere personală şi schimbă paradigma gândirii. Nu numai că o putem transpune în practică, ci chiar suntem una cu ea.” – Allan Sachey

Etichete: Spiritualitate

Secretul: Cartea Recunoştinţei - AGENDĂ Lipsă stoc
Cartea Secretul a devenit un fenomen internaţional, care a inspirat milioane de oameni să trăiască o..
35,00 Lei
Fără TVA: 33,33 Lei
Învață cum să folosești puterea afirmațiilor Lipsă stoc
Despre serieStudiile au arătat că sunt necesare numai 21 de zile pentru ca un obicei nou să prindă r..
20,00 Lei
Fără TVA: 19,05 Lei
Cum să fim fericiți, optimiști și motivați.Cercetările au demonstrat că dacă ne îmbogățim nu suntem ..
39,90 Lei
Fără TVA: 38,00 Lei
Puterea extraordinară a subconștientului tău Lipsă stoc
Unicitatea acestei cărți rezidă în învățăturile sale foarte practice care explică modul în care omul..
19,62 Lei
Fără TVA: 18,69 Lei
Joe Dispenza a devenit cunoscut publicului larg în 2004, când şi-a făcut apariţia în filmul What the..
48,00 Lei
Fără TVA: 45,71 Lei
Omul devine ceea ce gândeşte. Include cartea bonus: De la sărăcie la putere Lipsă stoc
Această carte este una dintre cele mai bine vândute şi cele mai îndrăgite lucrări din literatura ins..
18,00 Lei
Fără TVA: 17,14 Lei
Steve Harvey a scris Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat (Act Like A Lady, Think Like A Man..
34,00 Lei
Fără TVA: 32,38 Lei
Prefață de Eusebiu Burcaș:Sunt deopotrivă onorat și bucuros că am fost invitat de editorul acestei c..
68,00 Lei
Fără TVA: 64,76 Lei
Cartea scrisă de Dr. Wayne W. Dyer, „Există o soluție spirituală pentru orice problemă” (There's a S..
49,00 Lei
Fără TVA: 46,67 Lei
„Tony Robbins susține că prin folosirea programării neurolingvistice (NLP) oricine poate avea succes..
56,00 Lei
Fără TVA: 53,33 Lei
„Descifrarea mecanismelor iubirii, în prima parte a cărții, pornind de la dezvoltarea relațiilor de ..
49,00 Lei
Fără TVA: 46,67 Lei
Editura ACT şi Politon prezintă audiobookul Meditaţie pentru autovindecare (Meditation for Personal ..
22,00 Lei
Fără TVA: 20,95 Lei