Totul este bine - Louise L. Hay & Mona Lisa Schultz | Carti | Dezvoltare personala
Primiţi codul de reducere prin e-mail

 

* Puteți opta oricând să nu mai primiți acest newsletter.

Vă informăm că, din cauza ninsorilor abundente şi viscolite, care au dus la trafic îngreunat şi restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri, se vor produce întărzieri la livrarea coletelor, cu precădere în Călăraşi, Constanţa, Brăila, Galaţi, Focşani, Buzău, Slobozia, Tulcea.
Lipsă stoc Totul este bine; Louise L. Hay; Mona Lisa Schultz

Vă abonati și primiți CADOU 15% la prima comandă:

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Totul este bine; Louise L. Hay; Mona Lisa Schultz - Carte tipărită

Livrare prin curier rapid (GLS) in 24-48 ore

Taxa unică de transport este 9 lei

  • 28,00 Lei
  • Preturile afisate contin TVA.
  • Producător: Adevar divin
  • Cod produs: hay-978-606-8420-11-0
  • Disponibilitate: Lipsă stoc
Totul este bine

Totul este bine, de Louise L. Hay și Mona Lisa Schultz, este o carte de dezvoltare personală publicată la editura Adevăr Divin, pe care ACT și Politon o propune celor care doresc să încerce să combine afirmațiile pozitive cu intuiția și cu descoperirile de ultimă oră ale științei medicale, astfel încât să reușească să se bucure de o stare de fericire și bunăstare optimă.

Citind această carte, veți învăța:


  • Să vă puneți la unison cu vocea intuiției voastre interioare;
  • Să repetați noi afirmații incredibile, special concepute pentru a vă ajuta să vă rezolvați problemele de sănătate de care suferiți;
  • Să vă descoperiți și să vă eliminați blocajele emoționale, astfel încât acestea să nu se mai manifeste prin dezechilibre la nivelul corpului fizic;
  • Să combinați metodele medicinei occidentale cu terapiile alternative;

Veți avea acces la numeroase povești de viață inspiratoare, ale unor oameni care s-au confruntat cu boala și care au reușit să se vindece prin terapiile emoționale și fizice care le-au fost recomandate.

„Corpul uman este o maşinărie uimitoare, care necesită însă o îngrijire regulată pentru a funcţiona eficient. Există mai multe motive pentru care el se poate defecta, îmbolnăvindu-se: cauzele genetice, mediul, dieta, şi aşa mai departe, În plus, aşa cum a descoperit Louise, care a scris despre acest lucru în cartea sa, «Vindecă-ţi corpul», orice boală este influenţată de factorii emoţionali din viaţa pacientului. La câteva decenii după ce Louise şi-a făcut publice concluziile, comunitatea medicală a început să facă cercetări ce au confirmat aceste concluzii. Într-adevăr, studiile ştiinţifice au arătat că frica, mânia, tristeţea, iubirea şi bucuria au efecte specifice asupra corpului fizic. Se ştie astfel la ora actuală că mânia conduce la contracţia muşchilor şi vaselor de sânge, conducând la hipertensiune şi la creşterea rezistenţei în calea fluxului de sânge. Medicina cardiacă ne spune însă că iubirea şi bucuria au efecte opuse, În cazul în care consultăm cărticica albastră a Louisei, aflăm că atacul de cord şi problemele cardiace au drept cauze: «golirea inimii de bucurie», «împietrirea inimii» şi «lipsa bucuriei». Afirmaţiile pe care le recomandă ea pentru inversarea acestor probleme sunt: «Readuc bucuria în inima mea» şi «Mă eliberez cu bucurie de trecut. Sunt împăcat».”

Format: 20 x 13 (cm)

Copertă broșată, 303 pagini