Inteligenta culinara | Peter Kaminsky | carte tiparita
Primiţi codul de reducere prin e-mail

 

* Puteți opta oricând să nu mai primiți acest newsletter.

Vă informăm că, din cauza ninsorilor abundente şi viscolite, care au dus la trafic îngreunat şi restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri, se vor produce întărzieri la livrarea coletelor, cu precădere în Călăraşi, Constanţa, Brăila, Galaţi, Focşani, Buzău, Slobozia, Tulcea.
Inteligența culinară. Arta de mânca sănătos (și cu adevărat bine); Peter Kaminsky

Vă abonati și primiți CADOU 15% la prima comandă:

ACT si Politon
Tipuri de produseCarte tipărită

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Inteligența culinară. Arta de mânca sănătos (și cu adevărat bine); Peter Kaminsky - Carte tipărită

Livrare prin curier rapid (GLS) in 24-48 ore

Taxa unică de transport este 9 lei

  • 35,00 Lei
  • Preturile afisate contin TVA.
  • Producător: Curtea Veche
  • Cod produs: kaminski-978-606-588-857-9
  • Disponibilitate: În Stoc

Peter Kaminsky, expert în arta culinară, ne destăinuie cum a slăbit aproape 20 de kilograme și cum și-a menținut greutatea, iar asta preocupându-se de mâncarea bună chiar mai mult – necum mai puțin!


Ideea de a ne hrăni sănătos echivalează, pentru mulți, cu supliciul unei mâncări anoste, lipsite de gust, cu strădania de a număra permanent caloriile – în general, cu renunțarea la orice bucurie. Alteori, considerăm sarcina de a ne găti preparate deosebite ca fiind un lux, un răsfăț ce ne depășește mijloacele financiare sau abilitățile în bucătărie.


Acum, Peter Kaminsky – care a scris cărți de bucate alături de maeștri bucătari celebri, ca Daniel Boulud, dar și de amatori într-ale gătitului, precum legenda fotbalului american John Madden – ne demonstrează că oricine are putința de a se delecta cu mâncare absolut savuroasă, fără a fi străbătut de fiori reci gândindu-se la dimensiunea taliei.


Cu doar câțiva ani în urmă, Kaminsky se găsea în fața unei alegeri dificile: să slăbească – ori să accepte consecințele stilului său de viață? Ca scriitor culinar hedonist și cronicar de restaurant la reviste de prestigiu, și-a petrecut peste două decenii într-un nesfârșit festin regesc. În mod previzibil, au urmat obezitatea și iminența unui diabet. Situația trebuia să se schimbe. Dar cum putea el, în ciuda chemării irepresibile către plăcerile mesei, să mănânce sănătos, nerenunțând totuși la acele delicii care dau farmecul vieții?

Format: 22 x 15,5 (cm)

272 de pagini