Dieta si nutritie | Dr. Rudolph Ballentine | carte tiparita
Primiţi codul de reducere prin e-mail

 

* Puteți opta oricând să nu mai primiți acest newsletter.

Vă informăm că, din cauza ninsorilor abundente şi viscolite, care au dus la trafic îngreunat şi restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri, se vor produce întărzieri la livrarea coletelor, cu precădere în Călăraşi, Constanţa, Brăila, Galaţi, Focşani, Buzău, Slobozia, Tulcea.
Dietă şi nutriţie. O abordare ayurvedică a alimentaţiei; Dr. Rudolph Ballentine

Vă abonati și primiți CADOU 15% la prima comandă:

ACT si Politon
Tipuri de produseCarte tipărită

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Dietă şi nutriţie. O abordare ayurvedică a alimentaţiei; Dr. Rudolph Ballentine - Carte tipărită

Livrare prin curier rapid (GLS) in 24-48 ore

Taxa unică de transport este 9 lei

  • 43,34 Lei
  • Preturile afisate contin TVA.
  • Producător: Curtea Veche
  • Cod produs: ballentine-978-973-669-234-5
  • Disponibilitate: În Stoc

Dietă şi nutriţie este o carte extrem de complexă, care cuprinde o perspectivă holistică (atât din punct de vedere oriental, cât şi occidental) asupra unuia dintre cele mai importante aspecte ale mediului ecologic: alimentaţia. Mişcarea anumi-tor minerale şi compuşi de natură vegetală sau animală în interiorul organismului uman este cunoscută, în general, sub numele de nutriţie. 


Dr. Rudolph Ballentine, un cunoscut specialist în domeniul medicinei alternative şi complementare, tratează acest subiect cu mare rigurozitate, dar şi cu o rară bogăţie de nuanţe, îmbinând cunoaşterea ştiinţifică actuală cu o tradiţie milenară, extrem de valoroasă.


Secţiunile acestui volum furnizează cititorului informaţii exacte şi utile legate de o istorie a tipurilor de alimentaţie occidentală, descrierea amănunţită a elemen-telor esenţiale din alimente (vitamine, minerale, proteine, grăsimi, carbohidraţi), sfaturi privind alcătuirea unei diete echilibrate, stadiile (transformările) prin care trece hrana în interiorul organismului uman, o abordare ayurvedică a alimentaţiei, precum şi o prezentare a efectelor pe care le au alimentaţia şi obiceiurile ali-mentare asupra minţii, emoţiilor şi conştiinţei.

Format: 22 x 15,5 (cm)

656 de pagini