Dieta fara gluten | William Davis | carte tiparita
Primiţi codul de reducere prin e-mail

 

* Puteți opta oricând să nu mai primiți acest newsletter.

Vă informăm că, din cauza ninsorilor abundente şi viscolite, care au dus la trafic îngreunat şi restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri, se vor produce întărzieri la livrarea coletelor, cu precădere în Călăraşi, Constanţa, Brăila, Galaţi, Focşani, Buzău, Slobozia, Tulcea.
Dieta fără gluten; William Davis

Vă abonati și primiți CADOU 15% la prima comandă:

ACT si Politon
Tipuri de produseCarte tipărită

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Dieta fără gluten; William Davis - Carte tipărită

Livrare prin curier rapid (GLS) in 24-48 ore

Taxa unică de transport este 9 lei

  • 30,00 Lei
  • Preturile afisate contin TVA.
  • Producător: Adevar divin
  • Cod produs: davis-978-606-8420-06-6
  • Disponibilitate: În Stoc

În cartea sa, Dieta fără gluten, Davis prezintă adevărul legat de grâul modern şi de rolul istoric al acestuia în dieta oamenilor. Departe de a mai semăna cu grâul folosit de strămoşii noştri în dieta lor, grâul modern a fost modificat genetic pentru a permite obţinerea unor producţii foarte mari la hectar cu costuri reduse. În consecinţă, această cereală cândva benefică a fost transformată într-un ingredient alimentar omniprezent, dar nociv, care determină o creştere mai accentuată a glicemiei din sânge decât zahărul de bucătărie consumat gol şi care generează o dependenţă ce declanşează un cerc vicios al foamei, alimentaţiei excesive şi oboselii. Dr. Davis explică conexiunea acestui grâu modern cu creşterea în greutate şi cu acumularea de grăsime în cele mai nepotrivite locuri din corp, provocând efecte dintre cele mai nocive asupra stării de sănătate, cum ar fi diabetul, boala cardiacă, dezechilibre neurologice precum boala celiacă, artrita reumatoidă şi demenţa. În sfârşit, dr. Davis prezintă argumente extrem de convingătoare în favoarea eliminării complete a grâului din alimentaţie, inclusiv strategii care pot facilita această tranziţie, făcând-o să devină permanentă.