Utilizare puncte de recompensă

Utilizarea punctelor de recompensă

Toate produsele cumparate de pe acest site aduc ca bonus, puncte de recompensă. Pe baza acestor puncte, veţi putea cumpăra orice produse. Comenzile dumneavoastră vor putea fi achitate integral sau parţial (lei + puncte) cu aceste puncte. De punctele de recompensă beneficiază toţi clienţii magazinului nostru online care sunt inregistraţi şi autentificaţi pe site şi efectuează comanda fiind autentificaţi în contul de client.
Clienţii care comandă produse fără să aibă un cont pe acest site, sau fără să fie autentificaţi în contul lor,  NU VOR BENEFICIA DE PUNCTE DE RECOMPENSĂ  pentru produsele cumparate!
Pentru a beneficia de punctele de recompensă trebuie să aveţi un cont pe acest site. Crearea unui cont este foarte simplă şi durează doar câteva minute.
Cum funcţionează sistemul de puncte ?
Toate produsele vândute pe acest site au un preţ în LEI şi un preţ în puncte. Un punct este echivalent cu un LEU (RON). Dumneavoastră, în calitate de client, puteţi opta să plătiţi în LEI, PUNCTE sau mixt (LEI + puncte)


1. Identificaţi coşul dumneavoastră de cumpărături  (în dreapta sus) şi daţi click pe el.

2. Dati click pe 'Vedeţi cosul"

3.  "Aplicaţi punctele dumneavoastră de recompensă" şi utilizaţi numărul de puncte permis sau un număr la alegerea dumneavoastră.