Cavalerii Coroanei de argint

Cavalerii „Coroanei de argint”

Admin ACT si Politon 06.07.2015 0 Comentarii
Sâmbătă, 4 iulie, de la 11:30, am fost împreună cu Uriașii din povești, pe Insula Copiilor din Parcul Herăstrău, să le spunem celor mici despre minunata poveste a curajosului Teian, eroul din Regatul Piticilor – Coroana de argint, de Bogdan Pascal, prima carte audio publicată de ACT și Politon dedicată copiilor.
 
Regatul Piticilor - Coroana de argint

 

Regatul Piticilor – Coroana de argint este o poveste educativă pentru copii (8 – 12 ani), dar și pentru orice pasionat de genul Fantasy, și reprezintă aventura curajosului pitic Teian, care pornește în căutarea aurului piticilor jefuit din Camera Comorilor, ascunsă în adâncul munților.

• Despre audiobook-ul Coroana de argint puteți citi mai multe aici  

 

Coroana de argint - lansare - Insula Copiilor #2 Coroana de argint - lansare - Insula Copiilor #1
 
Deși vremea nu a fost foarte prietenoasă, destui părinți s-au încumetat totuși să-i aducă pe cei mici pentru a afla cine a furat comoara piticilor și cum a reușit Teian să o recupereze, într-o aventură plină de peripeții și de magie. Au fost numiți cavaleri, au fost realizate săbii și arcuri pentru toată lumea din baloane colorate, s-au deschis porțile vrăjite prin care am putut intra în lumea poveștilor, Uriașii au ridicat copiii cu „liftul magic”, totul într-un spectacol deosebit pe care sperăm să-l putem repeta curând. Mulțumim celor de la Radio Itsy Bitsy că au fost alături de noi și celor de pe Insula Copiilor pentru găzduire și o foarte bună primire.   • Vedeți întregul album foto pe pagina noastră de Facebook, aici • Comandați online Regatul Piticilor – Coroane de argint

 

Leave a Comment