Nu costă mult să faci un miliard

Nimeni nu alege de unul singur să câștige un miliard de dolari. Nu te trezești și îți spui: „Voi face orice este necesar pentru a câștiga o grămadă de bani.” Te trezești și spui: „Am o problemă mare. Şi mulți oameni au aceeași problemă. Şi nimeni în afară de mine nu va rezolva această problemă.”

Chiar mai bine, ai putea spune: „Un milion de oameni au această problemă!”

 

America marilor corporații nu rezolvă probleme. Aceste companii sunt mașinării care continuă să scoată același produs, cu modificări minore, pentru totdeauna.

 

Cu o nouă tehnologie, cu noi metode de marketing și cu o viață sănătoasă și echilibrată, care te ajută să descoperi idei și să le pui în practică, tu poți deveni genul de persoană care soluționează probleme, care ajută milioane de persoane.

Aceasta reprezintă manifestarea exterioară a dictonului: „Dacă tu devii mai bun, viețile oamenilor din jurul tău vor deveni mai bune.”

 

Ideile de bază pentru a putea ajunge la o afacere de un miliard le găsești mai jos:

 

1. Rămâi motivat

 

Continuă să citești cărți de dezvoltare personală pentru a te antrena să găsești oportunități în orice condiții.

Ce face o carte de dezvoltare personală? Îți spune că porțiunea de lume din jurul tău există pentru că tu o „gândești” să existe. Dacă nu ai timp să citești, până pe 6 octombrie alege variantele Audiobook sau eAudio, la care ai reducere până la 40%

 

Exemplu extrem: dacă ești întins pe jos, mereu deprimat, nu vei profita de oportunități. Dacă te trezești în fiecare zi și spui ce aventuri mi se vor întâmpla astăzi?, aventurile te vor găsi.

 

2. Devino uimitor de bun în vânzări

 

Singurul mod în care poți ajunge undeva este acela de a descoperi idei și a avea abilitatea de a le promova. Dacă nu reușești să îți vinzi produsele nu poți ajunge la cifre de afaceri de miliarde.

Dezvoltă-ți la extrem această abilitate de a vinde. Procesul de vânzare nu este murdar în vreun fel. Doar daca îți vinzi produsele ori serviciile poți câștiga bani.

 

3. Rezolvă o problemă uriașă pentru cât mai mulți oameni

 

Dacă vrei să creezi ceva în valoare de un milliard de dolari, rezolvă o problemă pe care nimeni nu a mai rezolvat-o până acum.

 

Chiar acum, în această clipă, există aproape un milion de probleme și dacă ai rezolva una din ele, altcineva ar spune: „Dumnezeule! Este atât de ușor! De ce nu m-am gândit eu la asta?”

Şi totuși, aceste probleme rămân nerezolvate în momentul de față.

 

4. Pregătește-te

 

Chiar dacă nu te-ai mai ocupat niciodată înainte de domeniul în care te-ai gândit să îți dezvolți afacerea de un milliard, asta nu înseamnă că nu poți învăța.

 

Pentru a reuși la ceva:

• Învață despre fiecare produs din domeniu;

• Învață despre fiecare brevet;

• Încearcă toate produsele;

• Înțelege felul în care sunt făcute produsele;

• Creează un produs pe care tu l-ai utiliza in fiecare zi. Nu îl vei putea vinde dacă ție, personal, nu-ți place.

 

Nu te costă mult să câștigi un miliard

 

Sunt persoane care au început cu 5000 de dolari. Dacă ai o idee, nu te concentra asupra banilor. Nu te concentra pe felul în care îți câștigi traiul.

 

Fă următoarele lucruri:

-Construiește produsul

-Vinde-l unui client

-Începe să-l expediezi

-Apoi, demisionează

 

Majoritatea antreprenorilor îmi scriu cu mult înainte de a-și dezvolta măcar produsul. Ei au „o idee” și vor să demisioneze pentru a o pune în practică, așa că au nevoie să strângă banii chiar acum. Sunteți nebuni? Oricine v-ar da vouă bani ar trebui să se antreneze cu o pompă de canalizare pentru că vor avea nevoie de ea după ce veți arunca banii în toaletă și veți trage apa după ei.

 

Orice ai alege să faci ca afacere, în primul rând „Alege-te pe tine însuți. Fii fericit, fă milioane, trăiește visul”. Ascultă varianta Audiobook a cărții lui James Altucher sau descarcă-ți varianta eAudio.

Sau profită de Sărbătoarea Audiobookurilor până pe 6 octombrie și alege alt Audiobook ori eAudio cu o reducere de până la 40%.

Comentarii (0)

Scrie un comentariu