Jack Canfield, seminar la Cluj-Napoca

Evenimentul de la Cluj ne-a adus multe surprize și momente plăcute!

Admin ACT si Politon 10.03.2016 0 Comentarii

Astăzi este ziua mult așteptatului eveniment de la Cluj, seminarul „Principiile succesului” susținut de Jack Canfield.

 

 

La primele ore ale zilei, în sala de evenimente a hotelului Grand Napoca, cei prezenți abia așteptau să-l întâlnească pe Jack Canfield, îndrăgitul autor american antreprenor, leader de seminar și speaker motivațional și de a învăța de la acesta tehnicile principiilor care au schimbat în bine viața a milioane de oameni din întreaga lume.

 

Doctori, ingineri, artiști, sportivi, oameni de vârste diferite și ocupații dintre cele mai variate și-au ocupat scaunele la ora 8, în deplină liniște, așteptând cu nerăbdare venirea pe scenă a lui Jack.

 

Timpul a trecut foarte repede, iar în pauza de prânz am avut parte de plăcută surpriză: la standul nostru de prezentare au venit o parte din fetele din Echipa Națională de Handbal, cărora vrem să le urăm cu acest prilej: „Mult succes în continuare! Vă suntem alături și vă admirăm pentru eforturile depuse în a excela și a ne reprezenta, pe noi românii, cu demnitate, peste tot în lume!”

 

 

 

 

eveniment1

Fotografie realizată de Ignatescu Media

 

eveniment 2

 

Fotografie realizată de Ignatescu Media

eveniment 3

Fotografie realizată de Ignatescu Media

 

 

Comandați cartea „Principiile succesului” de Jack Canfield – alegeți-vă formatul preferat: audio, eBook sau tipărit, aici

Leave a Comment