Despre Tony Robbins, Putere nemărginită și cum te poate ajuta o carte să depășești perioadele de criză cu Constantin Paraschiv la ACT și Politon Talk Live!

ACT si Politon
20-10-2020
0 comentarii
În unele zile ne simțim mici. Ne simțim mici indiferent de câte diplome am adunat de-a lungul carierei, indiferent de brandul și valoarea pantofilor din picioare sau a ceasului de la mână, indiferent de cât de multe am realizat în comparație cu mulți alții din generația noastră.
 
Și cum să nu te simți astfel când îți dai seama că tot ce ai realizat tu poate fi rezumat într-un minut, când știi că ești la fel de vulnerabil în fața bolilor ca oricine altcineva sau că tot ce ai, poate fi pierdut într-o secundă?
 
Dar în aceste zile, foarte probabil, va apărea cineva care te va face cumva să te simți și mai mic. Printr-un cuvânt, intenționat sau nu, printr-un gest aidoma sau printr-un fel de a se purta cu tine sfidător și arogant.
 
Și dacă e perfect firesc să te simți mic raportându-te la forțele abstracte care ne dirijează destinul după cum vor ele, e de neconceput să te simți mic în fața acelor oameni care vor să te facă să pari insignifiant doar pentru a-și „drege” ei frustrările și neîmplinirile care îi copleșesc în momentul în care te privesc.
 
Ți se pare că nu ai, și că nu ai făcut nimic pentru care să fii invidiat? Greșit! Oamenii vor găsi întotdeauna ceva de invidiat la tine. Dacă ești frumos, dar sărac, bogații te vor invidia pentru că ești frumos, dacă ești bogat dar urât, urâții te vor invidia pentru că ești bogat, dacă ești calm și liniștit, nervoșii te vor invidia pentru asta, iar dacă ești deștept, proștii vor considera că nu e mare lucru de capul tău. 
 
Așadar, fiecare dintre noi are o superputere în interior. Fiecare dintre noi are un atu în fața celui de lângă el. O forță lăuntrică care ne poate purta cu viteza luminii către cele mai îndrăznețe visuri și către cele mai înalte realizări. O forță de care ar trebui să ne aducem aminte cu precădere în acele zile în care ne simțim mici și pe care ar trebui să o folosim pentru „a răsturna buturuga mare” reprezentată de visurile și țelurile noastre cele mai îndrăznețe.
 
Deși teoretic pare ușor, când să trecem la fapte, o forță neînțeleasă ne ține pe loc și am da orice să îi putem opune rezistență.
 
 
 
Învață să trăiești la capacitate maximă. Învață să ai succes!
 
 
Ce ai zice în acest caz de o carte plină de idei, metode, tehnici, instrumente și strategii capabilă să te ajute să-ți activezi resursele care zac în interiorul tău? O carte care a transformat oameni cu adevărat mici în giganți și care i-a ajutat pe cei care nu îndrăzneau nici măcar să spere, să își vadă visul cu ochii?
 
Este vorba de Putere nemărginită a lui Tony Robbins care îți va arăta ce fac, cum gândesc, cum vorbesc, cum reacționează oamenii de succes și că de fapt tot ceea ce fac ei poți face și tu pentru a te transforma din cine ești în cel care îți dorești să fii. Ce ai zice deci, de o carte care să te ajute să înlături toate piedicele mentale care te-au oprit până acum să devii ceea ce îți dorești?
 
Cu ajutorul acestei cărți vei înțelege de ce unii au rezultate fabuloase în timp ce alţii de‑abia îşi duc traiul de pe o zi pe alta sau de ce nu suntem cu toţii viguroşi, fericiţi, bogaţi, sănătoşi şi de succes?
 
Din carte vei afla care sunt cele șapte caracteristici ale celor mai de succes oameni, de unde începe excelența, care este formula succesului suprem sau care sunt cele cinci chei pentru bogăţie şi fericire.
 
La finalul cărții vei avea o hartă mentală care să te conducă întotdeauna spre obținerea rezultatelor, iar creierul tău va primi cel mai probabil forța necesară pentru a acționa pentru succes. Și, cel mai important, îți vei da seama că, în zilele noastre, cheia puterii este la îndemâna noastră, a tuturor. 
 
 
 
Constantin Paraschiv - fondatorul BiziLive TV - prima televiziune digitală din România dedicată dezvoltării personale și a afacerilor
 
 
Despre această carte extraordinară și cum ne poate ajuta ea ajuta să ne descurcăm mai bine în viața de zi cu zi, dar și pentru a ne conduce afacerile mai eficient, a discutat colaboratoarea noastră Antoaneta Banu cu Constantin Paraschiv - fondatorul BiziLive TV - prima televiziune digitală din România dedicată dezvoltării personale și a afacerilor - în cadrul unei noi ediții a emisiunii ACT și Politon Talk Live intitulate:  #TheShaper: Putere nemărginită. Noua știință a împlinirii personale. 
 
Emisiunea online ACT și Politon Talk Live – nominalizată la Webstock Awards 2020, cea mai mare gală de premiere a proiectelor de social media din România, la categoria BEST ONLINE VIDEO SHOWS - este un proiect media unic în România, în cadrul căruia moderatoarea Antoaneta Banu, learning-activator, dezbate subiecte de actualitate cu invitați avizați pornind de la titlurile de succes ale editurii. Emisiunea se difuzează LIVE, exclusiv online, de două ori pe săptămână (miercurea și vinerea de la ora 11.00) pe conturile de Facebook și de YouTube ale Editurii ACT și Politon. 
 
 
 
 
 
 
 
Constantin Paraschiv a adus în România prin intermediul BiziLive TV unele dintre cele mai valoroase programe de dezvoltare personală ale momentului. Echipa BiziLiveTV este alcătuită dintr-o o comunitate independentă de antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care produc conținut video relevant pentru cei interesați de dezvoltarea personală sau de dezvoltarea afacerilor pe care le conduc.
 
Antreprenorii  vor găsi în acest mediu nu numai inspirație pentru a răspunde noilor provocări ridicate de pandemia de coronavirus, ci și soluții concrete la problemele lor. Din grila de emisiuni a BiziLive TV fac parte programe precum: Afaceri pe timp de criză, Horeca Trends, HR 360, BrandUp, Tell me your story, SmartONLINE, Permis de ANTREPRENOR etc, toate adresate antreprenorilor și dezvoltării afacerilor.
 
Alegerea lui Constantin Paraschiv ca interlocutor pentru această discuție referitoare la Tony Robbins și la una dintre cele mai de succes cărți ale lui, nu a fost deloc întâmplătoare. Motivul l-a constituit faptul că BiziLive TV are un parteneriat cu firma care produce show-urile lui Tony Robbins, iar acesta nu este singurul parteneriat de succes încheiat de BiziLive TV. Primul program de succes adus în România de BiziLive TV a fost cel al lui Robert Kiyosaki, care a acordat și un interviu în exclusivitate pentru acest post TV, urmat de un program susținut de T. Harv Eker, autorul cărții „Secretele Minții de Milionar” care a ajutat peste doua milioane de oameni să își cucerească libertatea financiară. Aceste programe sunt cartea de vizită care vor facilita cu siguranță aducerea în țara noastră și a altor programe de dezvoltare personală și educație financiară care se bucură de mult succes în afară.
 
 
 
„Hai să trăim fiecare zi ca pe un exercițiu și ca pe o oportunitate de a ne testa puterea nemărginită din nou.” – Tony Robbins
 
 
În cadrul discuției cu Antoaneta Banu, Constantin Paraschiv a vorbit despre cum te poate ajuta o astfel de carte să depășești perioadele de criză, a dezvăluit o serie de detalii referitoare la show-ul lui Tony Robbins de anul acesta Unleash The Power Within - un eveniment marca Tony Robbins, pe care pandemia, respectiv mutarea lui online, l-au făcut accesibil și publicului din România, dar și despre BiziLive TV și profilul unicat al acestei televiziuni.
 
În cadrul emisiunii cei doi au vorbit și despre:
 
„Putere nemărginită” – o carte extrem de utilă și pentru antreprenori;
 
Cum ne pregătim interior pentru a face față crizelor exterioare?
 
Cum putem adapta ideile lui Tony Robbins din „Putere Nemărginită” pentru a face față presiunii generate de epidemia de coronavirus?
 
Cum îți poți modifica starea în momentele în care simți că emoțiile negative te copleșesc?
 
De ce e necesară puterea vizualizării - capacitatea de a te proiecta făcând anumite lucruri?
 
Merită sau nu să luăm în serios dezvoltarea personală? Poate ea să te ajute cu adevărat sau este doar o teorie frumos ambalată care nu are aplicabilitate în practică?
 
Tony Robbins - strateg atât pentru business cât și pentru viața personală.
 
Cum s-au adaptat Tony Robbins și întreaga industrie din spatele lui în această perioadă mai dificilă generată de pandemie?
 
Tony Robbins – om de afaceri înainte de a fi coach și trainer și orator. Așadar soluțiile pe care le propune nu sunt pur teoretice, ci își au originea în realitatea imediată.
 
Unleash The Power Within - 2020 – un eveniment online marca Tony Robbins care va strânge laolaltă câteva zeci de mii de oameni.
 
 
 
Te invit așadar să urmărești întregul interviu cu Constantin Parschiv aici:
 
 
 
 
Să citești o carte care îți poate schimba viața:
 
 
 
 
Și să pui în practică metoda lui Tony Robbins pentru realizarea celor mai îndrăznețe țeluri:
 
 
 
„Angajează-ți toate simțurile în descrierea rezultatelor pe care le dorești. Cu cât descrierea pe care o faci este mai bogată în amănunte senzoriale, cu atât îți vei împuternici mai mult creierul să creeze dorința. Asigură-te de asemenea că fixezi și un termen sau dată limită pentru realizarea dorinței.” Tony Robbins
 
 
Succes!
 
Sursa foto: Facebook
Comentarii (0)

Scrie un comentariu