Top 20 cele mai lungi audiobookuri în limba română produse în format fizic

ACT si Politon
28-01-2016
0 comentarii

Acaparați de tot mai multe informații care ajung spre noi în fiecare zi, prin diverse surse media, audiobookurile au devenit o reală portiță de scăpare atunci când suntem constrânși de tot mai multe liste de „To Do”. În metrou, în drum spre școala copilului sau chiar alături de un prieten, cărțile audio sunt alternativa ideală dar și facilă de a pătrunde în lumile marilor scriitori clasici și contemporani doar ascultând la căști sau stând relaxați în fotoliul preferat.

 

Atunci când ascultăm o carte audio timpul pare să se disipeze, indiferent dacă suntem în traficul aglomerat al dimineții, alergăm să ne menținem în formă, sau pur și simplu suntem ocupați cu treburile casnice. Din acest motiv, noi am realizat un top 20 al celor mai lungi audiobookuri în limba română produse în format fizic, alături de care să vă petreceți timpul atunci când vreți să vă documentați pe tema dezvoltării personale și relaționare sau cum să clădiți și să mențineți o afacere de succes, să meditați, să ascultați uimitoarele povești de viață ale celor care au reușit să atingă cele mai înalte trepte ale prosperității sau, pur și simplu, să vă pierdeți printre file de istorie și basm.

 

  1. Principiile succesului. Cum să ajungi de unde ești acolo unde vrei sa fii” de Jack Canfield - 24 ore și 50 minute (ACT și Politon)
  2. Putere nemărginită” de Anthony Robbins - 17 ore și 29 minute (ACT și Politon)
  3. Cele 7 obișnuințe ale persoanelor extraordinar de eficace. Lecții puternice de schimbare personală” de Stephen R. Covey -16 ore și 31 minute (ACT și Politon)
  4. O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri. 10 lecții de istorie” de Neagu Djuvara – 11 ore și 2 minute (Humanitas Multimedia)
  5. Pitch de mare succes. Tot ce trebuie să știi despre dezvoltarea afacerii” Alex Taub și Ellen DaSilva -11 ore (ACT și Politon)
  6. Curs de pierdere în greutate: 21 de lecții spirituale ca să scapi pentru totdeauna de kilogramele în plus” de Marianne Williamson - 10 ore și 35 minute (ACT și Politon)
  7. Reperul normalității. Secretele surprinzătoare ale cuplurilor fericite și ce dezvăluie ele despre crearea unei noi normalități în relația ta” de Chrisanna Northrup, Prof dr. Pepper Schwartz și Prof. dr. James Witte  - 9 ore și 32 minute (ACT și Politon)
  8. Tata este gras” de Jim Gaffigan - 8 ore și 50 minute (ACT și Politon)
  9. Dorințe împlinite. Cum să stăpânim arta manifestării” de Dr. Wayne W. Dyer - 8 ore și 8 minute (ACT și Politon)
  10. Fii propriul tău șaman. Vindecă-te pe tine și pe ceilalți prin medicina energetică a secolului XXI” de Deborah King - 7 ore 5 minute (ACT și Politon)
  11. Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă. Cum să înveți și să trăiești managementul profesionist” de Clay Mathile - 6 ore (ACT și Politon)
  12. Training-kit de marketing relațional” de Cristian Carstoiu – 7 ore (Audiosfera)
  13. Cele 100 de legi absolute ale succesului în afaceri” de Brian Tracy – 7 ore (Cartio)
  14. Ia inițiativa. Cum schimbă totul asumarea responsabilității” de Dr. John Izzo - 5 ore 39 minute (ACT și Politon)
  15. Poți fi fericit orice s-ar întâmpla. Cinci principii pentru a-ți păstra perspectiva asupra vieții” de Richard Carlson - 4 ore 47 minute (ACT și Politon)
  16. Musai list” de Octavian Pantiș – 4 ore și 34 minute (Humanitas Multimedia)
  17. Despre limită” de Gabriel Liiceanu – 4 ore și 32 minute (Humanitas Multimedia)
  18. Fii coios. Cum să nu mai fii o victimă şi să îţi recuperezi viaţa, afacerea şi echilibrul” de Larry Winget – de 4 ore și 11 minute (ACT și Politon)
  19. Craii de Curtea-Veche” de Mateiu I. Caragiale – 4 ore și 8 minute (Humanitas Multimedia)
  20. Cum să creezi adevărata prosperitate” de Shakti Gawain - 3 ore 58 minute (ACT și Politon)

 

Acestea sunt titlurile pe care noi le-am găsit a fi cele mai lungi audiobookuri în limba română produse în format fizic. În cazul în care am greșit, vă rugăm să ne scuzați. Vom reface imediat lista!

 

Audiție plăcută!

Comentarii (0)

Scrie un comentariu