Căsătoria unui om e o tragedie. Căsătoria a milioane e statistică

Căsătoria unui om e o tragedie. Căsătoria a milioane e statistică

Admin ACT si Politon 01.04.2016 0 Comentarii

Articol realizat de Julius Constantinescu și Emil Moldovan, repostat de pe www.dailycotcodac.ro

Cam asta ar fi spus Stalin la Conferința despre viața de cuplu de la Yalta – și nu s-ar fi înșelat nici în cazul ăsta (bine, Stalin, la fel ca nevestele, nu se înșela niciodată). Și fiindcă noi v-am obișnuit cu texte vesele, nu vom vorbi astăzi despre tragedii precum căsătoria, ci despre statistici privind relațiile de cuplu.

Cel mai amplu studiu despre relațiile de cuplu care s-a făcut vreodată la nivel mondial (au fost peste 100.000 de respondenți) oferă o mulțime de statistici interesante, publicate în cartea ”Reperul normalității” – apărută și la noi, la editura Act și Politon. O să prezentăm astăzi câteva dintre ele, dar cel mai bine este să vă cumpărați cartea, e un instrument foarte util – de pildă, când soțul are chef de sex, îi puteți vârî statistica sub nas: ”Dar ce suntem noi, dragă, italieni, să facem sex de patru ori pe săptămână? Am făcut săptămâna trecută, săptămâna asta e de pauză, ai uitat?”

20% dintre oamenii fericiți în relațiile lor și-au pierdut atracția sexuală față de partener, dar declară că sunt încă extrem de fericiți alături de el. Deci 20% dintre bărbați și-au permis un Playstation 4.

40% dintre bărbații din întreaga lume preferă poziția ”Capră”. Femeile preferă, aproape la egalitate, poziția misionarului și WOT. Absolut întâmplător, poziția ”Capră” e și cea mai bună poziție din care te poți uita la meci.

48% dintre bărbați cred în dragostea la primă vedere, în timp ce doar 28% dintre femei cred în existența ei. Bărbații se îndrăgostesc mai ușor la prima vedere, fiindcă la ei prima vedere e în decolteu.

În 67% dintre cupluri, partenerii nu au aceleași opinii politice. Ce voiam să întreb, fetelor: ”Ovidiu Raețchi e frumușel!” și ”Victor Ponta e, totuși, un bărbat înalt!” intră la opinii politice?

Femeile aflate într-o relație nefericită și-ar dori de parteneri lor, în ordine: 1. Comunicare; 2. Afecțiune; 3. Stabilitate financiară. La bărbații nefericiți în relație, sexul e pe locul 3. Pe primele două locuri la bărbați sunt, logic, tăvăleala și huța-huța.

11% dintre femei cred că partenerii lor sunt prea pudici în pat, în timp ce 6% cred că sunt prea perverși. Desigur, în realitate mult mai mulți bărbați sunt perverși, dar doar 6% au fost atât de optimiști încât să-i spună asta soției.

În SUA, 91% dintre femei fac sex oral. Vedeți ce înseamnă să fie stipulat în constituție dreptul la fericire?

73% dintre francezi spun că este extrem de important pentru ei ca partenerele lor să aibă orgasm. Probabil le e teamă că altfel se culcă cu ocupantul.

78% dintre cuplurile de homosexuali au o comunicare foarte bună. Din aceste cupluri lipsește o femeie, deci e normal să comunice bine, căci ambii parteneri pot deschide gura în mod egal.

Doar 8,3% dintre asiatici și-au înșelat partenerul. Asiaticii arată toți la fel. Posibil s-o fi făcut mai mulți, dar pur și simplu nu și-au dat seama.

59% dintre bărbați și 56% dintre femei își mint partenerul că îl iubesc. Dar desigur, doar bărbații mint fiindcă sunt porci.

Dintre cuplurile care sunt extrem de fericite și satisfăcute sexual, 76% folosesc nume de alint. Da, mai ales cele care folosesc numele de alint ”tăurașul meu”, ”armăsarule” și ”cine a fost o fetiță rea?”


O mulțime de alte statistici interesante – cine sunt cei mai pasionali amanți din lume, cât de puțin mint ungurii într-o relație, de câte ori pe săptămână fac sex francezii etc – găsiți în cartea ”Reperul normalității”.

Leave a Comment