Carti dezvoltare personala | Editura ACT si Politon
Cookie-urile ne ajută să ne furnizăm serviciile. Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor. Detalii aici

Dezvoltare personală

Dezvoltare personală

Editura ACT și Politon vă propune o serie de cărți de dezvoltare personală. Cărțile audio și cele tipărite sunt disponibile în limba română, reprezentând o selecție riguroasă, ce cuprinde cei mai cunoscuți autori din domeniu.

Citiți, în continuare, mai multe informații inedite despre dezvoltarea personală 

Titlurile oferite de Editura ACT și Politon includ cursuri de dezvoltare personală, autoeducare și programare neurolingvistică (NLP)Cărțile audio sunt disponibile și pentru descărcare, în format mp3, iar cărțile tipărite sunt disponibile și în format pdf.


Ce este dezvoltarea personală?

Dezvoltarea personală este conceptul (numit și “self help” în literatura americană și englezească) care include tot felul de activități care ne pot ajuta să devenim oameni mai buni: începând cu mișcare prin sport, până la citirea cărților despre relaționare, socializare, dragoste, comunicare, creativitate și orice alt domeniu ce atinge omul, ca ființă. 

Studiul acesteia cuprinde vasta paletă a eului și, din acest motiv, a fost cercetată foarte mult în ultimele decenii, reușind să scoată la lumină răspunsuri accesibile acum tuturor celor interesați de acest aspect, având ca scop succesul în aceste vremuri contemporane, în continuă evoluție alertă. Acest concept psihologic și filosofic și-a făcut simțită prezența prin dezvoltarea talentelor native și a potențialului fiecăruia, facilitând reușita în viață profesională, dar mai ales în cea personală, reușind să ridice calitatea vieții și contribuind la realizarea visurilor și aspirațiilor fiecăruia dintre noi. Nefiind limitat doar la propria susținere sau propriul ajutor, acest concept implică și activități formale sau informale pentru a-i dezvolta și a-i sprijini deopotrivă și pe cei din jurul nostru. Când dezvoltarea personală se aplică în contextul instituționalizat, se face referire la metode, programe, tehnici, unelte și sisteme de evaluare care susțin dezvoltarea umană la nivel individual într-o organizație.

Când a apărut ideea de dezvoltare personală?

Deși acest subiect pare a fi de actualitate, ideea de evoluție personală și umană, în termeni etici, morali și realiști, a apărut în viziunea tuturor marilor filosofi, încă din cele mai vechi timpuri. Încă din anii 400 î. Hr, profesorul, filosoful și politicianul chinez Confucius și-a pus reale probleme în privința dezvoltării personale, înțelegând că aplicând numai anumite tehnici, atât la nivel individual cât și de grup, viața socială este și poate fi îmbunătățită. Ideile sale continuă să influențeze valorile sistemului social familial, educația și managementul din China și Orientul Îndepărtat.

”Anticii care au dorit să ilustreze virtutea în tot regatul, au ordonat în primul rând statelor lor proprii. Din dorința de a comanda bine statelor lor, și-au reglementat mai întâi familiile. Dorind să-și reglementeze familiile, și-au cultivat mai întâi propriile persoanele.” - Confucius

Mai târziu, ideile filosofului grec Aristotel (384 î. Hr – 322 î. Hr) au influențat teoriile din Occident. În cartea sa Etica Nicomahică, apărută în jurul anului 350 î.Hr, Aristotel, definește dezvoltarea personală ca făcând parte din înțelepciunea practică, considerând  că antrenând și dezvoltând cele mai frumoase virtuții umane putem ajunge la frumusețe  sufletească și trupească. Ideile lui Aristotel continuă să influențeze și în zilele noastre motoarele de funcționare și conceptele occidentale legate de dezvoltarea personală, în mod special psihologia pozitivistă.


Ce legătură are dezvoltarea personală cu religia?

Marea majoritate a religiilor din întreaga lume, precum cea abrahamică sau indiană dar și filosofiile New Age-ului, s-au folosit de practici și tehnici precum rugăciunea, muzica, dansul, cântatul, psalmodierea, poezia, scrisul, dieta, sportul și artele marțiale. Aceste practici au ca scop sănătatea psihică sau satisfacția estetică, dar acestea ar putea, în egală măsură, să facă legătură cu nevoia oamenilor de a simți că trăiesc pentru ”scop final unitar” iar pe drumul propriei dezvoltări personale să descopere esența vieții sau împlinirea unei vieți satisfăcătoare.

În diferite scrieri din literatura universală, aflăm că tehnicile de dezvoltare personală folosite în Roma și Grecia antică costau în diete, abstinență sexuală, contemplare, rugăciune și confesiune. Unele din acestea au devenit practici esențiale în diverse ramuri ale creștinismului. 

De asemenea, în yoga, o disciplină ce-și are rădăcinile în India de acum peste 3000 de ani, tehnicile de dezvoltare personală includ meditația, respirația ritmică, posturile și stretching-ul.  În cultura tradițională chineză întâlnim tehnici de respirație, exerciții de canalizare a energiei, meditație și arte marțiale toate acestea legându-se de medicina tradițională chineză specializată în acupunctură, masaj și diete specifice.

În religia islamică, născută cu 1500 de ani, tehnicile de dezvoltarea personală, includ rugăciunea ceremonială dusă la statut de ritual, recitări din Coran, pelerinajul la Mecca și postul negru în timpul Ramadanului, toate acestea pentru purificarea sufletului.


Aplicabilitatea dezvoltării personale și cum am putea începe să pășim în propriul destin conștienți

”Până nu faci subconștientul conștient, îți va conduce viața și îl vei numi soartă." Carl Jung

După ce am văzut că domeniul dezvoltării personale are implicații mai profunde și că acesta nu înseamnă doar a citi cărțile legate de această temă, de a merge la seminare sau cursuri, și că dezvoltarea personală are rădăcini în toate sistemele fundamentaliste ale omului, în continuare vom încerca să descoperim contextul practic în care aceasta se aplică în circumstanțele contemporane sociale, atât în plan profesional, social, și psihologic cât și în plan personal.

Deci cum putem să ne începem propria călătorie de regenerare personală? Sau dacă deja am început în mod conștient să ne urmăm propria dezvoltare personală, cum putem să trecem la nivelul următor? 

Motivația de a ne perfecționa stă la baza oricărui nou început în ceea ce privește dezvoltarea personală. Aceasta pornește fie din propria inspirație și deja am început să căutăm noi metode pentru a deveni mai buni, fie din disperare: un eveniment neplăcut ne-a constrâns să urmăm această direcție. 

Vă recomandăm să începeți cu volumul ”Unlimited power” (”Putere nemărginită” - atât în format cd audio cât și în format tipărit) al popularului scriitor Anthony Robbins deoarece acesta pare să fie ideal pentru a înțelege atât partea psihologică cât și științifică a ceea ce înseamnă dezvoltarea personală prin faptul că structurează și conturează soluții care vin să susțină unele dintre cele mai dificile probleme actuale: anxietatea, frica de a vorbi în public, dependențele, fobiile, depresia sau orice alte probleme de natură psihică sau fizică ce ne împiedică să avem o viață înfloritoare și liniștită, atât în plan personal cât și profesional. Astfel din această primă recomandare vom descoperi cum să ne dirijăm mintea și să o facem să lucreze în avantajul nostru prin folosirea tehnicilor din programarea neurolingvistică.

După ce v-ați mai acomodat cu terminologia și după ce probabil curiozitatea dumneavoastră a prins avânt, vă recomandăm cartea ”The Success Principles” (”Principiile succesului” - disponibilă în formatele cd audio, tipărit, mp3 și pdf de Jack Candfield, pentru o mai bună aprofundare a ceea ce a început să devină dezvoltarea dumneavoastră personală. Într-un limbaj clar cartea este ușor de lecturat și de înțeles, exemplificând strategii bine documentate și adaptate oricărui stil de viaţă și oricăror nevoi. 

Potrivită atât pentru antreprenori, dezvoltatori în industria IT, artiști în căutarea frumosului cât și pentru studenți sau gospodine acest volum oferă strategii care ar putea să ne aducă mult visata realizare.

În lumea afacerilor situația se schimbă, întrucât în acest punct, accentul se pune pe întreg ansamblu. Astfel, dacă ați crezut că cei care au atins deja succesul și au afaceri bine structurate și înfloritoare nu mai au nevoie de a lucra cu ei înșiși, de a se ”auto-ajuta”, vă înșelați. Se pare că tocmai acei oameni au înțeles că adevăratul lor scop este acela de a se reinventa continuu, de-a fi pionieri, devenind atât de stăpâni pe ceea ce fac încât să poată la rândul lor să-i ridice și pe cei din jurul lor. 

Pentru cei aflați la început de drum în lumea afacerilor, vă recomandăm cartea ”Pitching & Closing” (”Pitch de mare succes”) scrisă de Alex Taub și Ellen DaSilva. Volumul prezintă cele mai bune metode pentru dezvoltarea unei afaceri și faptul că cel mai important rol în lumea start-up-urilor îl au parteneriatele care ne pot conduce spre un pitch de real succes. Din cartea ”Love 'Em or Lose 'Em” (”Iubește-i sau îi pierzi”) scrisă de Beverly Kaye și Sharon Jordan–Evans, dedicată managerilor, aflăm că înlocuirea angajaților unei firme atrage după sine costuri de până la 200% din valoarea salariilor anuale ale acestora dar și multe alte mecanisme concrete care țin de managementul unei companii, bazate pe date documentate statistic. Tot pentru aceia care activează în domeniul afacerilor și vor să se informeze mai mult despre cum funcționează dezvoltarea personală într-o organizație, bazată strict pe dezvoltarea individuală a angajaților și cum ar trebui să acționeze un adevărat manager astfel încât să reușească să-și organizeze oamenii funcție de aptitudini și talente, recomandăm cărțile ”Run Your Business, Don't Let It Run You” (”Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă”) de Clay Mathile, ”Cele mai bune lecții de leadership” și ”Grow a pair” (”Fii coios”) de Larry Winget, ”Launch” (”Lansarea”) de Jeff Walker (apărută în premieră în limba română la Editura ACT și Politon) 

Dezvoltarea personală în mediul de afaceri al celui de-al doilea deceniu din secolul XXI vine să ofere soluții și planuri de management studiate și aplicate în ultimi 20 – 30 de ani. Astfel citind cărțile indicate de noi și multe altele de pe site-ul Editurii ACT și Politon vom reuși să descoperim și să stăpânim tehnici și strategii de management care să ne asigure succesul. De unde pornim când vrem să începem o afacere? Cum se ating obiectivele? Le cunoaștem cu adevărat? Ce efecte are aflarea acestora? Ce este mai important într-o afacere: angajații, profitul sau comunicarea și relaționarea? 

În continuare, trecând în revistă ce înseamnă dezvoltarea personală în ansamblu, prin intermediul căror instrumente o putem privi ca pe o știință, și cum a ajutat studiul acesteia milioane de oameni din întreaga lume să-și deschidă și să-și administreze o afacere, vom privi acest concept în esența lui și anume la nivel de eu, la nivel de ”personal”.

Valsând printre ideile marilor filosofi și gânditori am descoperit că dezvoltarea personală  se rezumă la noi și la dorințele noastre precum și la destinul care ne-a fost hărăzit. Fiecare dintre noi s-a născut cu un anumit talent care fructificat nu doar că ne va aduce realizări și împliniri reale ci îi va inspira și pe cei din jurul nostru. Să luăm exemplu unui tânăr inovator care reușește să pună cap la cap o invenție foarte utilă, dar acesta nu are curaj să o facă cunoscută datorită fricilor de critică. Astfel nici tânărul nu se bucură în a-și vedea propria creație ca fiind un real succes trăind în dezamăgire toată viața, nici oamenii care s-ar fi putut bucura de ea. Despre asta vorbește dezvoltarea personală, despre a ne regăsi pe noi înșine, de a ne înălța și de a ne concentra în noi puterea de a-i purta și pe alții alături de noi. 

În acest sens vă recomandăm cartea ”The map” (”Harta”) scrisă de Colette Baron-Reid care este o frumoasă explorare a vieții într-un limbaj ludic în care descoperim că orice aventură (aventura propriei noastre vieți) ar trebui să înceapă de la un vis, din curiozitate și să pornească cu semeție. Această carte de dezvoltare personală, de meditație ghidată, poartă temeiul acestor principii devenind o hartă adaptată fiecăruia dintre noi pentru a descoperi noi și vibrante poteci spre viitor dar și metode de vindecare. 

Descoperim că nu suntem singurii care am întâmpinat dificultăți pe traseul existențial răsfoind colecția ”Chicken Soup for the Soul” (”Supă de pui pentru suflet”) a cunoscutului scriitor american Jack Candfield care a experimentat pe sine însuși, timp de 30 de ani, tot ce a învățat și a cules din poveștile sutelor de curajoși ce s-au dovedit în final adevărați eroi în calea destinului uneori prea împovărător.


Dezvoltarea personală și îngrijirea trupului

Trupul este templul sufletului spun pasaje din scrierile creștine. Această afirmație vine să susțină faptul că dezvoltarea personală nu este destinată doar fortificării unei minți puternice ci și  unui trup care să o poată susține. Modul în care ne hrănim, ce aporturi nutriționale îi oferim organismului în funcție de propria structură corporală, de grupă sanguinică și de alte aspecte ce țin motricitate ca întreg, la ce tipuri de diete să ne raportăm și cum să ne menținem sănătoși aflăm din volumele ”What Are You Hungry For?” (”De ce ne este foame?”) și ”Grow Younger, Live Longer” (”Întinerește și trăiește mai mult”) ale scriitorului indian Deepak Chopra. În aceste două cărți de dezvoltare personală prin dietă aflăm răspunsuri la întrebări precum: de ce mâncăm uneori mai mult decât avem nevoie, cum să menținem o minte tânără, cum să ne cultivăm flexibilitatea, cum să ne retrezim energia sexuală, cum să ne întărim sistemul imunitar sau cum să ne hrănim corespunzător trupul. De asemenea cartea de dezvoltare personală  ”The FastDiet” (”Dieta prin post”), a doctorului Michael Mosley este un adevărat reper al sănătății al timpurilor noastre. Acest volum vine cu o abordare radicală a scăderii în greutate (mâncați normal timp de cinci zile pe săptămână iar apoi în următoarele două zile vă limitați consumul de calorii la 600 pentru bărbați și 500 pentru femei).


Ce activități presupune dezvoltarea personală?

Se cunoaște faptul că doar prin dorința de a schimba cu adevărat ceva, reușim să devenim mai buni atât noi cât și cei din ajurul nostru. Astfel principalele activități în care se merită cu adevărat a fi investit timpul nostru este în propria dezvoltare, și acestea cuprind:

 • îmbunătățirea conștientizării (atenției) adică a fi prezenți și a trăi responsabili față de noi și față de ceilalți precum și față de societatea în care conviețuim;

 • cunoașterea în detaliu a propriei persoane, atât fizic cât și psihic 

 • îmbunătățirea aptitudinilor native și dezvoltarea altora noi;

 • construirea sau revizuirea propriei identități și a încrederii în sine;

 • îmbunătățirea sănătății;

 • dezvoltarea spirituală;

 • identificarea sau îmbunătățirea potențialului personal;

 • dezvoltarea capacității de inserție profesională (angajare);

 • îmbunătățirea stilului de viață sau a calității vieții;

 • îmbunătățirea venitului personal;

 • împlinirea visurilor și aspirațiilor;

 • definirea și implementarea obiectivelor;

 • îmbunătățirea abilităților sociale.

Uneori capacitatea fiecăruia de a se adapta la ritmul tot mai alert al zilelor noastre scade. De aceea este foarte important să identificăm resursele care vin să ne ajute în a face față provocărilor cotidiene având în vedere și descoperirea conștientă a trupului și sufletului. Astfel noi, Editura ACT și Politon, vă punem la dispoziție uneltele necesare pentru a vă ușura calea și de a descoperi ce însemnă cu adevărat dezvoltarea personală și profesională prin intermediul  artei editoriale. Cărțile audio dar și cele tipărite sau în format pdf sunt special selecționate pentru dumneavoastră, astfel încât să să vă bucurați de învățăturile exprimate de toți acei scriitori și autori care au avut curajul să împărtășească cu noi parte din gândurile, experiențele și cunoștințele lor.

Produse pe pagină:

Calea hamacului. Designul calmului pentru o viață ocupată; Marga Odahowski

Calea hamaculuiACT și Politon vă oferă Calea hamacului. Designul calmului pentru o viață ocupată (Th..

29,00 Lei Fără TVA: 27,62 Lei

Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice; Dr. Wayne W. Dyer

Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntriceACT și Politon vă propune Cele 10 secrete ale succe..

24,00 Lei Fără TVA: 22,86 Lei

Cum gândeşte omul; James Allen

Cum gândeşte omul Cum gândeşte omul (As A Man Thinketh), de James Allen, carte motivaţională şi de ..

8,90 Lei Fără TVA: 8,48 Lei

Ghidul de viață al optimistului inteligent; Jurriaan Kamp

Optimismul nu înseamnă negarea realității, ci este un punct de pornire în a face față realității. Fa..

24,00 Lei Fără TVA: 22,86 Lei

Lasă-ți viața să vorbească. Cum să asculți de glasul vocației; Parker J. Palmer

Lasă-ți viața să vorbeascăVocația nu vine din voință, ci din ascultare. Trebuie să vă ascultați viaț..

25,00 Lei Fără TVA: 23,81 Lei

Alege-te pe tine însuți. Fii fericit, fă milioane, trăiește visul; James Altucher

Alege-te pe tine însuţi Cartea de dezvoltare personală Alege-te pe tine însuţi (Choose Yourself) d..

34,00 Lei Fără TVA: 32,38 Lei

De neclintit; Tony Robbins

De neclintit (Unshakeable) este bestseller New York Times, Wall Street Journal, Amazon, Barnes ..

49,00 Lei Fără TVA: 46,67 Lei

Mesaje de la un prieten; Tony Robbins

Mesaje de la un prieten este un ghid concis și ușor de înțeles bazat pe cele mai puternice principii..

24,00 Lei Fără TVA: 22,86 Lei

Nu scuzelor! Puterea autodisciplinei; Brian Tracy

Nu scuzelor!De ce unii oameni duc vieți mai fericite și realizările lor sunt mai mari decât ale majo..

34,00 Lei Fără TVA: 32,38 Lei

Trezește uriașul din tine – Cum să preiei imediat controlul destinului tău mental, emoțional, fizic și financiar!; Tony Robbins-ct

Tony Robbins prezintă cele mai eficiente strategii și tehnici pentru a vă stăpâni emoțiile, corpul, ..

64,00 Lei Fără TVA: 60,95 Lei

Există o soluție spirituală pentru orice problemă; Dr. Wayne W. Dyer

Cartea scrisă de Dr. Wayne W. Dyer, „Există o soluție spirituală pentru orice problemă” (There's a S..

49,00 Lei Fără TVA: 46,67 Lei

Hiperintuitivii; Heidi Sawyer

Cartea scrisă de Heidi Sawyer vă va oferi instrumentele vindecătoare necesare Persoanei Intuitiv-Sen..

42,00 Lei Fără TVA: 40,00 Lei

Putere nemărginită; Tony Robbins -ct

„Tony Robbins susține că prin folosirea programării neurolingvistice (NLP) oricine poate avea succes..

56,00 Lei Fără TVA: 53,33 Lei

Manifest pentru motivație. 9 declarații pentru a-ți revendica puterea personală; Brendon Burchard

Manifest pentru motivațieACT și Politon vă oferă Manifest pentru motivație (Motivation Manifesto..

49,00 Lei Fără TVA: 46,67 Lei

Metoda GTD. Arta productivității fără stres; David Allen

Metoda GTD – Arta productivității fără stres reprezintă ediția completă, revizuită a volumului bests..

58,00 Lei Fără TVA: 55,24 Lei

Viața ta nu este pentru tine. Ghidul egoistului pentru a deveni altruist; Seth Adam Smith

A dărui viață înseamnă a trăi viața cu adevărat. În urma unor experiențe aproape tragice, Seth Adam ..

24,00 Lei Fără TVA: 22,86 Lei

Ești cel mai tare; Jen Sincero

Ești cel mai tare! Este carta de self-help pentru Oamenii care doresc cu disperarea să își inbunătăț..

42,00 Lei Fără TVA: 40,00 Lei

Povestea neadevărată a vieții tale; Cum să renunți la trecutul care te creează și să devii pe deplin conștient în prezent; Bryan Hubbard

Cea mai mare parte a omenirii operează pe baza unei accepțiuni universale de identitate greșită – nu..

39,00 Lei Fără TVA: 37,14 Lei

Nu ceda, nu renunța; Louis Zamperini; David Rensin

Viața eroului american, Louis Zamperini, din cartea ”Nu ceda, nu renunța” este și subiectul principa..

26,00 Lei Fără TVA: 24,76 Lei

Redresează nava! O poveste adevărată despre transformarea adepților în lideri; L. David Marquet

În majoritatea organizațiilor, leadershipul se referă la cum să controlezi oameni. Cea mai mare part..

47,00 Lei Fără TVA: 44,76 Lei

Ține-mă strâns în brațe. Șapte conversații pentru o viață de iubire; Dr. Sue Johnson

„Descifrarea mecanismelor iubirii, în prima parte a cărții, pornind de la dezvoltarea relațiilor de ..

49,00 Lei Fără TVA: 46,67 Lei

Forţa entuziasmului. Ediţia a II-a revizuită; Norman Vincent Peale Lipsă stoc

Forţa entuziasmului. Ediţia a II-a revizuită; Norman Vincent Peale

Scrierile şi activitatea lui Norman Vincent ­Peale au marcat puternic societatea americană în ce..

26,01 Lei Fără TVA: 24,77 Lei

Cele 7 obișnuințe ale adolescenților extraordinar de eficace; Sean Covey

„Dacă Cele 7 obișnuințe ale adolescenților extraordinari de eficace nu te ajută, înseamnă că ai deja..

48,00 Lei Fără TVA: 45,71 Lei

Puterea lui NU. Pentru că un cuvânt mic poate aduce sănătate, abundență și fericire; James Altucher și Claudia Azula Altucher

Puterea lui NUACT și Politon vă oferă cartea Puterea lui NU (The Power of No), de James Altucher și ..

34,00 Lei Fără TVA: 32,38 Lei

Autobuzul energiei; Jon Gordon

„Când ne uităm la ritmul în care se desfășoară viața noastră de zi cu zi, nu este nimic surprinzător..

32,00 Lei Fără TVA: 30,48 Lei

Drumul spre caracter; David Brooks

În Drumul spre caracter, David Brooks acordă atenție celor mai profunde valori care ar trebui să ne ..

54,00 Lei Fără TVA: 51,43 Lei

Reperul normalității; Chrisanna Northrup; Prof dr. Pepper Schwartz, Prof. dr. James Witte

Reperul normalității Reperul normalității(The Normal Bar) este o carte care oferă cititorilor o pers..

36,00 Lei Fără TVA: 34,29 Lei

4 ore-Săptămâna de lucru. Evadează de la rutina 9-17 și alătură-te Noilor Oameni Bogați; Timothy Ferriss

Vândută și tradusă în peste 35 de limbi, 4 ore săptămâna de lucru (The 4-Hour Workweek) s-a sit..

59,00 Lei Fără TVA: 56,19 Lei

Redresează-ți nava! Caiet de exerciții pentru implementarea leadershipului bazat pe intenție în organizația ta; L. David Marquet

Sfaturi și instrumente practice care au la bază cartea de leadership Redresează nava!În Redresează n..

34,00 Lei Fără TVA: 32,38 Lei

Ușa secretă către succes; Florence Scovel Shinn -ct

Ușa secretă către succes Uşa secretă către succes (The Secret Door to Succes), carte de dezvoltare p..

9,90 Lei Fără TVA: 9,43 Lei

NU gândi! Redescoperă-ți geniul creator; Erik Wahl

Dezlănțuiți-vă creativitatea neînfricată!În Nu gândi, artistul și antreprenorul Erik Wahl împinge gr..

42,00 Lei Fără TVA: 40,00 Lei

Fii coios - Cum să nu mai fii o victimă şi să îţi recuperezi viaţa, afacerea şi echilibrul; Larry Winget

Fii coios Fii coios: cum să nu mai fii o victimă și să-ți recuperezi viața, afacerea și echilibrul (..

23,00 Lei Fără TVA: 21,90 Lei

Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat. Ce cred cu adevărat bărbații despre dragoste, relații, intimitate și angajament; Steve Harvey -ct

Steve Harvey a scris Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat (Act Like A Lady, Think Like A Man..

34,00 Lei Fără TVA: 32,38 Lei

Principiile succesului - Cum să ajungi de unde ești acolo unde vrei sa fii; Jack Canfield

“Principiile succesului” (The Success Principles),  titlu disponibil la ACT şi Politon, include..

62,00 Lei Fără TVA: 59,05 Lei

Cel mai mare secret dintre toate; Marc Allen

Cel mai mare secret dintre toateACT și Politon vă oferă Cel mai mare secret dintre toate(The Greates..

11,90 Lei Fără TVA: 11,33 Lei

Cum să creezi adevărata prosperitate;Shakti Gawain

Cum să creezi adevărata prosperitate Autoarea Shakti Gawain descrie în cartea sa de dezvoltare pers..

19,00 Lei Fără TVA: 18,10 Lei

Reziliența; Eric Greitens

Cu toții ne confruntăm cu durerea, îndoiala și dificultățile vieții. Dar avem instrumentele necesare..

55,00 Lei Fără TVA: 52,38 Lei

Harta. Cum să găsești magia și sensul în povestea vieții tale; Colette Baron-Reid

Cum să găsești magia și sensul în povestea vieții taleParcă desprinsă din basmele pline de aventură ..

34,00 Lei Fără TVA: 32,38 Lei

Ia inițiativa. Cum schimbă totul asumarea responsabilității; John Izzo

Ia inițiativaACT și Politon vă prezintă Ia inițiativa (Stepping Up), de John Izzo. Fiecare dintre vo..

19,00 Lei Fără TVA: 18,10 Lei

Tu ești soluția. O aventură AO; Mark Victor Hansen si Bill Froehlich

Tu ești soluția Tu eşti soluţia: O aventură AO (U R The Solution. An AO Adventure), cartea autorilor..

32,00 Lei Fără TVA: 30,48 Lei

Întinereşte şi trăieşte mai mult; Deepak Chopra; David Simon                                                 Lipsă stoc

Întinereşte şi trăieşte mai mult; Deepak Chopra; David Simon

Întinerește și trăiește mai mult ACT și Politon vă propune cartea de dezvoltare personală publicată..

20,00 Lei Fără TVA: 19,05 Lei

Soluții spirituale. Răspunsuri la cele mai mari provocări ale vieții; Deepak Chopra

Soluții spiritualeACT și Politon vă oferă cartea de dezvoltare personală, Soluții spirituale. Public..

20,00 Lei Fără TVA: 19,05 Lei

Cum să-ți ruinezi viața; Ben Stein

Stabileste care este calea catre saracie, singuratate, nefericire si disperare... iar apoi mergi exa..

19,00 Lei Fără TVA: 18,10 Lei

Supercreierul; Deepak Chopra

Supercreierul Această carte de dezvoltare personală face parte din colecția Trebuie să știi a editu..

39,00 Lei Fără TVA: 37,14 Lei

Afirmaţiile pozitive Experimentează chiar acum tot ce poate fi mai bun în viaţă; Louise L. Hay

Afirmațiile pozitive Afirmațiile pozitive, de Louise L. Hay, este un ghid cu instrumente care vă aju..

20,00 Lei Fără TVA: 19,05 Lei

Marele TU! Descoperiți comorile dinlăuntrul vostru; Rene de Lassus

"Si cate nu am facut pentru ca totul sa mearga bine!" De cate ori n-ati auzit aceasta concluzie tris..

19,00 Lei Fără TVA: 18,10 Lei

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi; Anita Moorjani

Am murit și m-am descoperit pe mine însămiAm murit și m-am descoperit pe mine însămi, de Anita Moorj..

28,00 Lei Fără TVA: 26,67 Lei

Calea împlinirii personale; Todd Duncan

 Calea implinirii personale va va ajuta sa descoperiti in voi potentialul latent, inca neexploa..

25,00 Lei Fără TVA: 23,81 Lei

Femei puternice - Un ghid pentru femeile care doresc să trăiască o viaţă de succes; Louise L. Hay Lipsă stoc

Femei puternice - Un ghid pentru femeile care doresc să trăiască o viaţă de succes; Louise L. Hay

Femei puterniceACT și Politon vă propune, în format tipărit, cartea de dezvoltare personală a lui Lo..

15,00 Lei Fără TVA: 14,29 Lei

Cele 17 legi ale muncii în echipă; John Maxwell Lipsă stoc

Cele 17 legi ale muncii în echipă; John Maxwell

Fiecare dintre noi face parte dintr-o echipă. Dacă sunteți căsătorit, dumneavoastră și partenerul fo..

25,00 Lei Fără TVA: 23,81 Lei

Îndrăznește să câștigi!; Jack Canfield, Mark Victor Hansen Lipsă stoc

Îndrăznește să câștigi!; Jack Canfield, Mark Victor Hansen

Îndrăznește să câștigiACT și Politon vă propune cartea de dezvoltare personală, Îndrăznește să câști..

30,00 Lei Fără TVA: 28,57 Lei

Înţelepciune pentru succes; Dr. Wayne Dyer Lipsă stoc

Înţelepciune pentru succes; Dr. Wayne Dyer

Înțelepciune pentru succesACT și Politon vă pune la dispoziție titlul Înțelepciune pentru succes, pu..

18,00 Lei Fără TVA: 17,14 Lei

Pot face acest lucru- Cum poţi folosi puterea afirmaţiilor pentru a-ţi schimba viaţa; Louise L. Hay

În cartea "Pot face acest lucru - Cum poţi folosi puterea afirmaţiilor pentru a-ţi schimba viaţa", L..

25,00 Lei Fără TVA: 23,81 Lei

Totul depinde de tine; Thomas B. Smith

O atitudine pozitiva te pregateste pentru succes. Cat de pozitiva este a ta? Esti entuziasmat de cee..

30,00 Lei Fără TVA: 28,57 Lei

Poţi să-ţi vindeci inima - Regăsirea stării de pace interioară după o despărţire, un divorţ sau moartea unei persoane dragi; Louise L. Hay

Cartea semnată de Louise Hay şi David Kessler comentează emoţiile şi gândurile care apar atunci când..

22,00 Lei Fără TVA: 20,95 Lei

Oamenii dominatori; Patricia Evans

In Oamenii dominatori, Patricia Evans abordeaza „personalitatea dominatoare“ si dezvaluie felul si m..

35,00 Lei Fără TVA: 33,33 Lei

Puterea este în interiorul tău; Louise L. Hay

Această carte include foarte multe informaţii. De aceea, nu trebuie să credeţi că le veţi putea inte..

30,00 Lei Fără TVA: 28,57 Lei

Puterea Gândului. Carduri; Louise Hay Lipsă stoc

Puterea Gândului. Carduri; Louise Hay

"Aceste carduri sunt rezultatul „afirmaţiilor” pe care obişnuiam să le dau clienţilor mei, pentru a-..

30,00 Lei Fără TVA: 28,57 Lei

Dragostea este suficientă...și alte minciuni despre viața în doi; John W. Jacobs

Am fost invatati ca psihopatologia individului reprezinta sursa tuturor problemelor noastre; daca am..

35,00 Lei Fără TVA: 33,33 Lei

Puterea intenţiei; Wayne W. Dyer

Puterea intenţiei (Power of Intention), titlu al lui Dr. Wayne W. Dyer publicat de Editura Curtea Ve..

26,00 Lei Fără TVA: 24,76 Lei

Rezultate previzibile în vremuri imprevizibile; Stephen R. Covey, Bob Whitman

Cum putem avea rezultate previzibile într-o lume atât de imprevizibilă?Bazându-ne pe zeci de ani de ..

19,90 Lei Fără TVA: 18,95 Lei

Supă de pui pentru suflet în proces de reabilitare; Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Robert J. Ackerman, Theresa Peluso, Gary Seidler, Peter Vegso

Supă de pui pentru suflet în proces de reabilitarePublicată în 2013 la editura Adevăr Divin, cartea ..

39,00 Lei Fără TVA: 37,14 Lei

Supă de pui pentru suflet îndoliat. Povesti despre viață, moarte și cum să treci peste pierderea unei persoane dragi; Jack Canfield, Mark Victor Hansen

Supă de pui pentru suflet îndoliatACT și Politon vă propune această carte motivațională, apărută în ..

28,00 Lei Fără TVA: 26,67 Lei

Supă de pui pentru suflet. Gândește pozitiv; Jack Canfield; Mark Victor Hansen; Amy Newmark Lipsă stoc

Supă de pui pentru suflet. Gândește pozitiv; Jack Canfield; Mark Victor Hansen; Amy Newmark

Supă de pui pentru suflet – Gândește pozitivACT și Politon propune această carte publicată la editur..

50,00 Lei Fără TVA: 47,62 Lei

Loading...