Program de afiliere

Program de afiliere

Programul de afiliere al Editurii ACT și Politon este gratuit și le permite membrilor să caștige bani prin plasare de link(uri) pe siturile lor (care fac reclamă magazinului actsipoliton.ro sau unor produse din cadrul acestuia).

Afiliații câștigă un comision de 15% din fiecare comandă facută si finalizată de vizitatorii ce ajung pe siteul nostru prin intermediul reclamelor de pe siteurile lor. Citiți mai multe informatii in Termenii și condiții pentru afiliați

Programul de afiliere al ACT şi Politon SRL este gratuit și le permite membrilor să caștige bani prin plasare de link(uri) pe siturile lor (care fac reclamă magazinului ACT şi Politon SRL sau unor produse din cadrul acestuia).Afiliații câștigă un anume comision din fiecare comanda facută si finalizată de vizitatorii ce ajung pe siteul nostru prin intermediul reclamelor de pe siteurile lor. În prezent , comisionul standard pentru afiliați este de 15%.

Pentru mai multe informații vizitati pagina de întrebari frecvente sau citiți Termenii și condițiile programului de afiliere.